Bazin acoperit "Balon"

Bazin Olimpic de înot cu adîncimea de 1.80 m acoperit cu balon presostatic susținut de două suflante cu aer cald, iar apa este încălzită cu 4 centrale de 125 kw ,Suprafața de = 1.663 mp; 50x30m.

Începând cu data de 1 octombrie 2022, balonul prestotatic din incinta Complexului de Agrement și Sport ”Weekend” din Târgu Mureș este închis pentru o perioadă nedeterminată.

Piscina ing. Mircea Birau

Bazinul acoperit asteapta publicul cu doua bazine, cel mare avand o lungime de 25 metri si o latime de 10 metri, iar bazinul mic, pentru copii, cu lungimea de 10 metri si latimea de 6 metri. Adancimea bazinului mare este de 1,85 metri, a bazinului mic de 1,30 metri.

Bazinul acoperit – Piscina „ing. Mircea Birau”– situat pe str. Liviu Rebreanu nr. 29/A este singura unitate publica de acest gen din Tirgu-Mures care ofera o gama larga de servicii iubitorilor de inot, amatori sau profesionisti, de toate varstele din orasul nostru si nu numai.

Bazin olimpic

Bazinul Olimpic din Târgu Mureş a fost construit după cele mai înalte standarde olimpice, fiind compus dintr-un bazin de antrenament de 50 metri lungime şi unul de competiţie, de 25 de metri lungime. Cel din urmă are cea mai mare lăţime din ţară şi este construit cu ajutorul celor mai moderne tehnologii.

În incinta bazei sportive există o tribună cu maximum 800 de locuri. Pe lângă asta, mai sunt săli de antrenament, baruri și toalete.

Bazinul este administrat de Clubul Sportiv Muresul